Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Rapsterretje

Rapsterretje

Rapsterretje is een geslacht van knolvormende planten met kleine stervormige bloemen. Rapsterretje wil een plek in de volle zon in goed doorlatende grond die aan de zure kant moet zijn. Tijdens de bloei kunnen ze wel wat vocht en voeding gebruiken, maar vermijd een teveel aan vocht in de winter. Rapsterretje is in ons klimaat moeilijk de winter door te krijgen. Ze zijn daarom het beste in potten te houden die 's winters redelijk droog (afdakje) weggezet worden. Op die manier kunnen ze lichte vorst verdragen. Rapsterretje is een dankbaar bloeiende plant voor op de terrastafel.
Rapsterretje (Rhodoxis) is een kruising tussen Geelsterretje (Hypoxis) en Roodsterretje (Rhodohypoxis). Over de indeling van deze drie geslachten bestaat enige verwarring. Sommige cultivars worden onder verschillende geslachten aangeboden.

Staat het Rapsterretje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Rhodoxis. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!