Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Gele affodil

Gele affodil heeft dikke vleesachtige wortels waaruit grasachtig blad groeit; heldergroen met soms een blauwachtige waas. Gele affodil heeft stijf opgerichte bloemaren en in het najaar erwtachtige zaden. Goed winterhard, voor een plek in de volle zon op een goed doorlatende grond. Plant voor een leuk ton sur ton effect Gele affodil eens in een bed van geel bloeiende Ganzerik (Potentilla), bijv. van de soort 'neumanniana'.

Gele affodil behoort tot het botanische geslacht Asphodeline.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.