Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kaapse-fuchsia

Kaapse fuchsia

Kaapse fuchsia lijkt qua bloei iets op Fuchsia, maar is er geen familie van. Er zijn diverse kleuren van Kaapse fuchsia gekweekt, van wit tot oranje en paars. Van veel soorten is ook de binnenkant van de bloem bijzonder mooi. De meeste soorten Kaapse fuchsia zijn redelijk winterhard in de volle grond, zeker als ze bij strenge vorst afgedekt worden. Wilt u uitval in de winter voorkomen, plaats Kaapse fuchsia dan in een ruime pot en zet die 's winters binnen. Kaapse fuchsia is een prima borderplant. Geef ze een zonnige en niet te droge plek in voedselrijke grond en snoei de plant in het voorjaar terug. Gebruik als directe buren van Kaapse fuchsia planten die niet te hoog worden, bijv. Kruipklokje (Campanula), Kruipphlox (Phlox) en Bloedooievaarsbek (Geranium).

Kaapse fuchsia behoort tot het botanische geslacht Phygelius.
 

    Vorig scherm
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.