Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kindje-op-moeders-schoot

Kindje-op-moeders-schoot

Kindje-op-moeders-schoot is een plantengeslacht uit Noord-Amerika met maar 1 soort. Binnen deze soort zijn weer cultivars gekweekt met verschillende bladkleuren. We kennen Kindje-op-moeders-schoot vooral als kamerplant, maar de plant is in ons klimaat voldoende winterhard om buiten te houden. Het kenmerkende van Kindje-op-moeders-schoot zijn de jonge plantjes die gaan groeien op de plaats waar het blad aan de bladsteel vast zit. Deze kindjes zijn weer uit te planten. Daarnaast verspreidt Kindje-op-moeders-schoot zich ook door uitlopers en kan zo een mooie bodembedekking vormen. Kindje-op-moeders-schoot staat graag in de (half)schaduw op humeuze grond die aan de zure kant mag zijn. Kindje-op-moeders-schoot is heel geschikt als bosplant, bijv. samen met varens.

Kindje-op-moeders-schoot behoort tot het botanische geslacht Tolmiea.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.