Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Kindje-op-moeders-schoot

Kindje-op-moeders-schoot

Kindje-op-moeders-schoot is een plantengeslacht uit Noord-Amerika met maar 1 soort. Binnen deze soort zijn weer cultivars gekweekt met verschillende bladkleuren. We kennen Kindje-op-moeders-schoot vooral als kamerplant, maar de plant is in ons klimaat voldoende winterhard om buiten te houden. Het kenmerkende van Kindje-op-moeders-schoot zijn de jonge plantjes die gaan groeien op de plaats waar het blad aan de bladsteel vast zit. Deze kindjes zijn weer uit te planten. Daarnaast verspreidt Kindje-op-moeders-schoot zich ook door uitlopers en kan zo een mooie bodembedekking vormen. Kindje-op-moeders-schoot staat graag in de (half)schaduw op humeuze grond die aan de zure kant mag zijn. Kindje-op-moeders-schoot is heel geschikt als bosplant, bijv. samen met varens.

Kindje-op-moeders-schoot behoort tot het botanische geslacht Tolmiea.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!