Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Grootbloemig-muur

Grootbloemig muur

Grootbloemig muur behoort tot een geslacht van planten uit de anjerfamilie. Er zijn enkele soorten Muur geschikt voor de tuin, waaronder Grootbloemig muur. Het best komt Grootbloemig muur tot zijn recht in bostuinen en houtwallen in lichte tot matige schaduw. De grond mag normaal tot droog zijn. Combineer Grootbloemig muur daar eens met Hosta (Hosta) of Kaukasische vergeet-mij-nietje (Brunnera). Ook in balkonbakken is Grootbloemig muur goed te gebruiken. De planten zullen mooi over de rand hangen. Plant ze dan eens samen met Kruipklokje (Campanula) en Bloedooievaarsbek (Geranium).

Staat de Grootbloemig muur die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Stellaria. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!