Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zwarte-toorts

Zwarte toorts

Zwarte toorts behoort tot een geslacht van planten die voor een prachtig verticaal accent in de tuin zorgen. Veel toortsen leven niet lang, maar Zwarte toorts leeft als regel jarenlang. Zwarte toorts wil graag een plek in de zon tot lichte schaduw op een droge tot normale grond die goed doorlatend is. Wilt u het uitzaaien van Zwarte toorts voorkomen, knip dan tijdig de uitgebloeide aren uit de plant. Heeft u meerdere soorten Toorts in de tuin en laat u die uitzaaien, dan kunt u planten in diverse kleuren verwachten. Zwarte toorts is zowel in een natuurlijke aanplant als in de border te gebruiken. Doordat deze soort lichte schaduw verdraagt, is hij ook geschikt voor aanplant op open plekken in een bostuin.

Staat de Zwarte toorts die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Verbascum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.