Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Lintvaren

Lintvaren is een geslacht met ongeveer 50 soorten varens. Ze hebben een kruipende wortelstok en rechtopstaande bladeren. Veel soorten Lintvaren hebben 'sporenstreepjes' aan de onderkant van het blad die ook nog aan de bovenkant van het blad zichtbaar zijn. Lintvaren is in ons land matig winterhard. Dek ze in de winter af met een laag blad. Lintvaren stelt geen bijzondere eisen aan zijn standplaats. Normale grond in de halfschaduw is prima.

Lintvaren behoort tot het botanische geslacht Coniogramme.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.