Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zachte-naaldvaren

Zachte naaldvaren

Zachte naaldvaren behoort tot een groot geslacht van varens waarvan veel soorten geschikt zijn voor de tuin. Ze komen over bijna de hele wereld voor en zijn vaak wintergroen, mits ze niet op een plek met een koude vrieswind staan. Zachte naaldvaren staat het liefst op een plek in de (half)schaduw op een humeuze grond met wat kalk er in, maar de plant doet het meestal ook prima op gewone tuingrond. Zachte naaldvarens zijn mooi polvormend, woekeren niet en mogen in geen enkele bos- of schaduwtuin ontbreken. Heeft u maar plek voor een enkele varen, neem dan een Zachte naaldvaren. Er zijn diverse soorten gekweekt met apart gevormd blad. Combineer Zachte naaldvaren met bijv. Hosta (Hosta), Knopige ooievaarsbek (Geranium) en Leliegras (Liriope).

Staat de Zachte naaldvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Polystichum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
Bezig met laden...


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!