Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Oosterse-struisvaren

Oosterse struisvaren

Oosterse struisvarens zijn prachtige varens die de show stelen in het voorjaar. Oosterse struisvaren vormt kortere uitlopers dan andere Struisvarens en is daardoor beter geschikt voor een kleine tuin. De nieuwe uitlopers zijn gemakkelijk weg te halen en elders weer uit te planten. Oosterse struisvaren is geschikt voor elke normale tot vochtige grond in de halfschaduw of schaduw. Knip na de winter het lelijke blad weg. Wilt u de varens mooi uit laten komen, gebruik dan als onderbegroeiing donkerbladig Zenegroen (Ajuga).

Staat de Oosterse struisvaren die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Matteuccia. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!