Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Knopige-ooievaarsbek

Knopige ooievaarsbek

Knopige ooievaarsbek valt in de groep Geranium nodosum. De planten hebben meer of minder glanzend blad waarboven de bloemen fraai afsteken. De grote waarde van Knopige ooievaarsbek zit in de eigenschap dat hij het nog op zeer moeilijke plaatsen doet, zoals in de schaduw van coniferen. Gebruik hem daar in combinatie met bijv. Elfenbloem (Epimedium) en Eikvaren (Polypodium). Maar ook een plek in de zon wordt redelijk verdragen, al moet de grond in dat geval niet droog zijn. Het best bloeit Knopige ooievaarsbek in de halfschaduw op normale grond. Ze zijn redelijk bodembedekkend.

Staat de Knopige ooievaarsbek die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Geranium. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!