Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Bochtige-smele

Bochtige smele

Bochtige smele is een geslacht van voornamelijk wintergroene grassen. Ze hebben sierlijke pluimen en leveren in de winter een mooi beeld op. Bochtige smele is een gras dat prima in grote groepen aangeplant kan worden. Er zijn soorten met gekleurd blad. Deze kunnen in de loop van de tijd teruglopen naar de gewone groene kleur. Bochtige smele staat graag in de zon tot halfschaduw. Op sommige plaatsen kan Bochtige smele zich uitzaaien. Dat is te voorkomen door tijdig de uitgebloeide aren er uit te knippen. Bochtige smele past goed in een natuurlijk aanplant.

Staat de Bochtige smele die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Deschampsia. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!