Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Geluksklaver

De naam Geluksklaver geldt eigenlijk alleen voor planten van de soort Oxalis tetraphylla, want alleen die hebben 4 (tetra) blaadjes. De andere soorten Geluksklaver hebber er 3 (tri). Wij sluiten ons aan bij het algemeen gebruik van de naam, en rekenen onder Geluksklaver de soorten Klaverzuring die gehouden worden vanwege hun fraaie blad en roze bloemen. Geluksklaver is niet volledig winterhard in ons klimaat, maar afgedekt met een pak blad redden ze het wel in een niet te strenge winter. Gebruik Geluksklaver anders in een pot op het terras. Zet de pot dan 's winters binnen en geniet ook dan van de plant. Geluksklaver staat graag op een plek in de halfschaduw in een humeuze grond met een normale vochtigheid.

Staat de Geluksklaver die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Oxalis. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen nog op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Dinsdag 17 december is onze laatste verzenddag in 2019. Bestellingen die na zondag 15 december 18 uur binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 21 januari 2020.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.