Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Geluksklaver

Geluksklaver

De naam Geluksklaver geldt eigenlijk alleen voor planten van de soort Oxalis tetraphylla, want alleen die hebben 4 (tetra) blaadjes. De andere soorten Geluksklaver hebber er 3 (tri). Wij sluiten ons aan bij het algemeen gebruik van de naam, en rekenen onder Geluksklaver de soorten Klaverzuring die gehouden worden vanwege hun fraaie blad en roze bloemen. Geluksklaver is niet volledig winterhard in ons klimaat, maar afgedekt met een pak blad redden ze het wel in een niet te strenge winter. Gebruik Geluksklaver anders in een pot op het terras. Zet de pot dan 's winters binnen en geniet ook dan van de plant. Geluksklaver staat graag op een plek in de halfschaduw in een humeuze grond met een normale vochtigheid.

Staat de Geluksklaver die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Oxalis. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!