Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Egelzonnehoed

Egelzonnehoed

Egelzonnehoed behoort tot het grote geslacht Echinacea. Egelzonnehoed heeft kenmerkende hangende bloemblaadjes. Door zijn ongedwongen uitstraling is Egelzonnehoed bijzonder geschikt voor gebruik in een natuurlijke aanplant of prairietuin. Combineer ze daar met bijv. Kattenkruid (Nepeta), Bergamotplant (Monarda), Lampenpoetsersgras (Pennisetum) en Aster (Aster). De bloemen van Egelzonnehoed trekken veel insecten. Ook na de bloei zijn de uitgebloeide bloemen nog lange tijd decoratief. Egelzonnehoed vraagt een plek in de zon op een droge tot normale grond met voldoende voeding. Binnen het geslacht Echinacea behoort Egelzonnehoed toe de sterkste soorten.

Staat de Egelzonnehoed die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Echinacea. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.