Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Pritzelago

Pritzelago - Gemskers

Pritzelago is een zodevormende plant die vooral geschikt is voor de rotstuin waar het mooie kussens kan vormen. Pritzelago doet het prima in de zon, maar om verbranding tegen te gaan wordt enige schaduw op het heetst van de dag gewaardeerd. Pritzelago vraagt normaal vochtige grond, maar wel met een goede afwatering, zeker in de winter. Zet de plant bijv. op iets aflopende grond. Een lichte terugsnoei na de eerste bloei zorgt er voor dat Pritzelago mooi compact blijft. Bodembedekkers waar Pritzelago mee gecombineerd kan worden zijn bijv. Azorella en Leptinella.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.