Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Liesgras

Liesgras is een stevig langlevend grassen. Vooral de bontbladige soorten zijn interessant voor de tuin. Liesgras staat graag in de zon op een vochtige grond, bijvoorbeeld langs de vijver. Plaats eventueeel wel een wortelbegrenzer, want Liesgras kan zich snel uitbreiden. Wordt het blad lelijk, bijvoorbeeld na een lange droge periode, snoei de planten dan drastisch terug. Het Liesgras zal snel weer uitlopen. In een natuurlijke aanplant is Liesgras mooi te combineren met Wederik (Lysimachia) en Adderwortel (Persicaria).

Liesgras behoort tot het botanische geslacht Glyceria.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.