Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Muurfijnstraal

Muurfijnstraal

Muurfijnstraal is een rijkbloeiende, kussenvormende plant met straalvormige kleine bloemen. De bloemen beginnen wit te bloeien, maar verkleuren later naar roze-rood. Muurfijnstraal heeft de voorkeur voor een matig vruchtbare grond waar een teveel aan water goed weg kan lopen. Het is een kortlevende vaste plant die niet altijd goed door de winter komt. Daar staat tegenover dat Muurfijnstraal zich vaak wel uitzaait zodat u niet zonder komt te zitten. Muurfijnstraal is goed toe te passen in rotstuinen en langs terrassen. Maar ook is de plant leuk als onderbeplanting van stamrozen en kuipplanten.

Staat de Muurfijnstraal die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Erigeron. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.