Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Jovibarba

Jovibarba - Klokjeshuislook

Jovibarba is nauw verwant aan Sempervivum en lijkt daar veel op, maar Jovibarba heeft klokvormige bloemen met minder bloemblaadjes. De rozetten van Jovibarba zijn prachtig symmetrisch van vorm en hebben fraaie kleuren. Jovibarba is bij uitstek te gebruiken in rotstuinen, troggen, schalen of potten. Ze kunnen goed tegen droogte en volle zon. Zet Jovibarba in zandige, goed doorlatende grond. Pas vooral op voor een te vochtige grond in de winter. Meng eventueel wat fijn grind door de grond. Jovibarba heeft zijn mooiste kleur in het voorjaar. Buiten deze periode zijn ze vaak groener en matter van kleur. De meeste soorten Jovibarba die wij hebben komen uit de kas. Door het glas van de kas zijn deze planten iets fletser van kleur, maar dat trekt snel weg zodra ze buiten staan. Combineer meerdere kleuren en vormen van Jovibarba eens tot een mooie compositie, of zet er andere droogteminnende planten zoals Thymus, Sedum of Festuca glauca naast.
 
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.