Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Cypripedium - Vrouwenschoentje

Cypripedium draagt heel opvallende bloemen die je in ons klimaat niet verwacht. Toch is Cypripedium redelijk winterhard, mits ze in de winter niet te nat staan. De grond moet matig voedselrijk en goed doorlatend zijn. Gooi bijv. een laagje grind onderin het plantgat van Cypripedium. De grond bij het verplanten niet te hard aandrukken om beschadiging van de kwetsbare nieuwe uitlopers te voorkomen. De jonge uitlopers van Cypripedium zijn in het voorjaar gevoelig voor late nachtvorst (afdekken met vliesdoek of blad). Een liefhebbersplant.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 21 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.