Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Winterakoniet

Winterakoniet

Winterakoniet wordt gehouden om zijn vroege bloei in het voorjaar. Soms bloeit Winterakoniet al tussen de sneeuw door. Het blad verschijn na de bloei. In de loop van het seizoen verdwijnt ook het blad en zijn de planten ondergronds in rust tot het volgend voorjaar. Droge bolletjes van Winterakoniet slaan soms moeilijk aan in de tuin, daarom verkopen wij Winterakoniet in een potje waarin ze al geworteld zijn. Het kan enkele jaren duren voor zich mooie bloeiende pollen hebben gevormd. Winterakoniet staat graag in een losse humeuze grond, bijv. samen met Sneeuwklokje (Galanthus) en Sterhyacint (Scilla). De Winterakoniet die wij verkopen is uiteraard niet geoogst in het wild maar gekweekt.

Winterakoniet behoort tot het botanische geslacht Eranthis.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.