Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Grasklokje

Grasklokje is een plant die wij uit het wild kennen, maar daar beschermd is. Grasklokjes vallen op door hun fragiele bloemen aan dunne steeltjes. Ze staan het liefst in de zon of halfschaduw op een normale grond. Op een plek waar Grasklokjes zich goed thuisvoelen, vormen ze een zode. Combineer ze eens met bijv. donkerblauwe Bossalie (Salvia). Grasklokje doet het goed in een rotstuin, maar ook prima in een plantenbak.

Staat het Grasklokje dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Campanula. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.