Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Groot hoefblad

Groot hoefblad is een vaste, grootbladige plant voor een vochtige, voedselrijke grond. Ideaal voor aan de sloot- of waterkant. Groot hoefblad woekert wel, dus perk ze in als dat nodig is. In het vroege voorjaar verschijnen eerst de bloemen en daarna de bladeren. Combineer Groot hoefblad met bijv. Kruiskruid (Ligularia) en Adderwortel (Persicaria).

Staat het Groot hoefblad dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Petasites. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.