Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Heliopsis

Heliopsis - Zonneoog

Heliopsis is een groep van vaste, goed winterharde planten. Ze zijn meestal wat kleiner dan de er op lijkende Helianthus. Heliopsis wil graag een plek in de volle zon, al wordt enkele uren schaduw per dag ook prima verdragen. Ze vragen een goede grond met voldoende voeding. Geef de planten eventueel jaarlijks een gift compost in het voorjaar. Heliopsis staat prachtig in een landelijke tuin of in een natuurlijke aanplant en zal daar veel vlinders trekken. Van Heliopsis zijn er ook enkele cultivars met bont blad verkrijgbaar. Deze zijn bijzonder maar helaas ook wat minder groeikrachtig dan de groenbladige soorten. Goede partners zijn Panicum, Delphinium, hoge Aster, Monarda en Agastache.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!