Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Humulus

Humulus - Hop

Humulus is een sterkgroeiende slingerplant, die ook in het wild voorkomt. Alleen de vrouwelijke planten van Humulus krijgen de bekende hopbellen, die gebruikt worden bij de bereiding van bier. Er zijn soorten die speciaal voor die toepassing zijn gekweekt. Er is ook Humulus met blad dat in het voorjaar fraai geelgroen is. Deze laatste soort groeit ook wat rustiger en is daardoor beter geschikt voor de kleinere tuin. De meeste soorten Humulus hebben ruimte nodig. Gebruik ze bijv. in een bostuin op een plek in de halfschaduw op een voedzame grond. Een beetje mesten in het voorjaar wordt gewaardeerd. Krijgt Humulus veel nieuwe scheuten in het voorjaar, dan zijn daar lekkere gerechten van te maken. Humulus is vrij lastig te kweken in een potje omdat ze van nature diep wortelen. Plant ze voorzichtig uit en geef ze even de tijd om aan te slaan.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!