Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Corsicaans-nieskruid

Corsicaans nieskruid

Corsicaans nieskruid is een groenblijvende vaste plant, die vroeg in het voorjaar bloeit. Corsicaans nieskruid staat graag op een plek in de (half)schaduw in normale, goed doorlatende, humusrijke grond. Af en toe een hand vol kalk (bijv. schelpengrit) wordt op prijs gesteld. De bloemen van Corsicaans nieskruid zijn meestal zachtgroen. Combineer Corsicaans nieskruid met andere voorjaarsbloeiers zoals Longkruid (Pulmonaria), Sleutelbloem (Primula), Bosanemoon (Anemone) en Sierui (Allium). Ook wintergroene Zegge (Carex) en vroeg uitlopende varens passen goed bij Corsicaans nieskruid.

Staat het Corsicaans nieskruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Helleborus. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!