Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Planten alfabetisch

De planten die u zoekt zijn gemakkelijk te vinden in de webwinkel.

Weet u wel wat voor plant u zoekt wat betreft kleur en hoogte, maar weet u daar de naam nog niet van? Gebruik dan 'Vind uw Plant' aan de linkerkant. Zo vindt u altijd de juiste plant voor uw tuin.

Weet u de naam van de plant al wel, dan kunt u de alfabetische indeling gebruiken. Daarbij kunt u kiezen voor de botanische of Nederlandse naam, of direct naar een groep van planten gaan. Klik hieronder op de weergave die u wenst.

Alle planten volgens hun botanische naam

Alle planten volgens hun Nederlandse naam

Alle siergrassen

Alle varens

Alle kruiden


Van veel planten zijn er ook alternatieve namen opgenomen. Kunt u met de indeling hierboven uw plant niet vinden, probeer het dan eens met het zoekveld rechtsboven. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden nu op een lager pitje staan houden wij ook even een winterstop.

Wij starten dinsdag 29 januari weer met het verzenden van planten. In de tussentijd kunt u wel gewoon bestellen. Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Als het bij onze start zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Tijdens de winterstop blijven wij via telefoon en e-mail bereikbaar.