Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Planten alfabetisch

De planten die u zoekt zijn gemakkelijk te vinden in de webwinkel.

Weet u wel wat voor plant u zoekt wat betreft kleur en hoogte, maar weet u daar de naam nog niet van? Gebruik dan 'Vind uw Plant' aan de linkerkant. Zo vindt u altijd de juiste plant voor uw tuin.

Weet u de naam van de plant al wel, dan kunt u de alfabetische indeling gebruiken. Daarbij kunt u kiezen voor de botanische of Nederlandse naam, of direct naar een groep van planten gaan. Klik hieronder op de weergave die u wenst.

Alle planten volgens hun botanische naam

Alle planten volgens hun Nederlandse naam

Alle siergrassen

Alle varens

Alle kruiden


Van veel planten zijn er ook alternatieve namen opgenomen. Kunt u met de indeling hierboven uw plant niet vinden, probeer het dan eens met het zoekveld rechtsboven. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

 
Foto

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.