Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Muskuskaasjeskruid

Muskuskaasjeskruid

Muskuskaasjeskruid behoort tot het geslacht van Malva's. De plant lijkt erg op Lavatera maar is in alles kleiner. Muskuskaasjeskruid is een rijke bloeier voor een goed doorlatende voedselrijke grond die aan de droge kant mag zijn. De plant staat graag in de zon tot halfschaduw. Muskuskaasjeskruid heeft te lijden van natte winters en valt dan soms weg. Maar als u de plant na de bloei terugsnoeit vormen zich nieuwe uitlopers die de overlevingskans flink vergroten. Muskuskaasjeskruid is bijna overal goed toe te passen. Van natuur- en cottagetuin tot strakke borders. Mooie buurplanten zijn Bossalie (Salvia), Klokjesbloem (Campanula) en Duizendblad (Achillea).

Staat het Muskuskaasjeskruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Malva. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.