Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Troslelietje

Troslelietje

Troslelietje is een sterke vaste plant waarvan het blad op salomonszegel lijkt, maar waarvan de bloemen in een tros aan het eind van de stengel staan i.p.v. langs de stengel. Na de bloei volgen er vaak rode besjes. Troslelietje wil een plek in de (half)schaduw op een humeuze grond die niet uitdroogt en weinig of geen kalk bevat. Het duurt enkele jaren voordat Troslelietje een mooie groep heeft gevormd, maar de plant gaat daarna ook jarenlang mee zonder onderhoud. Hooguit een gift compost in het voorjaar. Troslelietje is een prima plant onder struiken en bomen, bijv. samen met Naaldvaren (Polystichum), Longkruid (Pulmonaria), Herfststeenbreek (Saxifraga), Elfenbloem (Epimedium) en Amerikaans vergeet-mij-nietje (Omphalodes).

Troslelietje behoort tot het botanische geslacht Smilacina.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!