Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Kirengeshoma

Kirengeshoma - Wasbloem

Van het geslacht Kirengeshoma zijn er twee soorten bijzonder geschikt voor gebruik in de tuin. Kirengeshoma palmata uit Japan en Kirengeshoma koreana uit Korea. Het zijn echte schaduwplanten met mooi esdoornachtig blad en prachtige zachtgele bloemen. Veel verschil zit er niet tussen de beide soorten, maar de bloemen van Kirengeshoma palmata zijn wat slanker van vorm. Het liefst staat Kirengeshoma op een koele plaats in normale grond op een plek in de halfschaduw. Meer of minder zon wordt ook verdragen maar dan moet ook de vochtigheid van de grond daar naar zijn. Kirengeshoma wil graag voldoende voeding. Voeg eventueel jaarlijks wat compost toe. Kirengeshoma is onmisbaar in een schaduwtuin, bijv. samen met varens, Actaea, Anemone, Aconitum en Aster divaricatus.
 
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.