Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Gouden Alexanderbloem

Gouden Alexanderbloem is een klein geslacht van planten met gele schermbloemen. Gouden Alexanderbloem is onbekend bij tuinliefhebbers. Jammer, want ze kunnen heel goed gebruikt worden in de border vanwege hun vroege bloei. Ook in een natuurlijke of prairietuin staat Gouden Alexanderbloem mooi. Het zijn stevige planten die veel insecten trekken. Gouden Alexanderbloem is een gemakkelijke plant, een plek op normale grond in de zon tot lichte schaduw is genoeg. Gouden Alexanderbloem is geen langlevende plant, maar als u de uitgebloeide bloemen niet uitknipt, zal de plant zich voldoende uitzaaien.

Gouden Alexanderbloem behoort tot het botanische geslacht Zizia.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.