Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Spinnenwebhuislook

Spinnenwebhuislook

Spinnenwebhuislook is een groenblijvende succulente vaste plant. Ze zijn prachtig symmetrisch van vorm en over de rozetten lopen fijne draadjes als van een spinneweb. Spinnenwebhuislook is bij uitstek te gebruiken in rotstuin, troggen, schalen of potten. Ze kunnen goed tegen droogte en volle zon. Zet Spinnenwebhuislook in zandachtige, goed doorlatende grond. Pas vooral op voor een te vochtige grond in de winter. Meng eventueel wat fijn grind door de grond. Spinnenwebhuislook heeft zijn mooiste kleur in het voorjaar. Buiten deze periode zijn ze vaak groener en matter van kleur. De meeste soorten Spinnenwebhuislook die wij hebben komen uit de kas. Door het glas van de kas zijn deze planten ook wat fletser van kleur, maar dat trekt snel weg zodra ze buiten staan. Combineer Spinnenwebhuislook eens met andere soorten Huislook of met planten die ook droogteminnend zijn zoals Tijm (Thymus), Vetkruid (Sedum) of Blauw schapengras (Festuca).

Staat het Spinnenwebhuislook dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Sempervivum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!