Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Spinnenwebhuislook

Spinnenwebhuislook

Spinnenwebhuislook is een groenblijvende succulente vaste plant. Ze zijn prachtig symmetrisch van vorm en over de rozetten lopen fijne draadjes als van een spinneweb. Spinnenwebhuislook is bij uitstek te gebruiken in rotstuin, troggen, schalen of potten. Ze kunnen goed tegen droogte en volle zon. Zet Spinnenwebhuislook in zandachtige, goed doorlatende grond. Pas vooral op voor een te vochtige grond in de winter. Meng eventueel wat fijn grind door de grond. Spinnenwebhuislook heeft zijn mooiste kleur in het voorjaar. Buiten deze periode zijn ze vaak groener en matter van kleur. De meeste soorten Spinnenwebhuislook die wij hebben komen uit de kas. Door het glas van de kas zijn deze planten ook wat fletser van kleur, maar dat trekt snel weg zodra ze buiten staan. Combineer Spinnenwebhuislook eens met andere soorten Huislook of met planten die ook droogteminnend zijn zoals Tijm (Thymus), Vetkruid (Sedum) of Blauw schapengras (Festuca).

Staat het Spinnenwebhuislook dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Sempervivum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Normaal verzenden wij planten in de eerste helft van de week en in de tweede helft van de week.
In verband met Pinkstermaandag op 1 juni verzenden wij in die week alleen midden in de week.

Bestellingen die ontvangen zijn t/m donderdag 28 mei worden verzonden op woensdag 3 juni.
Bestellingen die ontvangen zijn vanaf vrijdag 29 mei worden verzonden vanaf dinsdag 9 juni.

Op de dag dat uw planten zijn gepost ontvangt u 's avonds per email een link waarmee de zending is te volgen.