Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Lipvaren

Lipvaren behoort tot een groot geslacht van meest kleine varentjes uit droge, warme gebieden. De soorten die hier winterhard zijn mogen niet te nat staan, vooral niet in de winter. Lipvaren is een van de weinige varens die gewoon in de zon gezet kan worden. Bij droogte krullen de grijsgroene blaadjes op om verdamping tegen te gaan. Lipvaren is bijzonder geschikt voor toepassing in de rotstuin, bijvoorbeeld samen met Eikvaren (Polypodium).

Lipvaren behoort tot het botanische geslacht Cheilanthes.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.