Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Loopkamille

Loopkamille

Loopkamille is een kruipende plant uit het Middellandse Zee gebied. Het zijn laagblijvende planten die soms als vervanger voor gras gebruikt worden. Maaien is dan niet strikt nodig, maar af en toe terugknippen bevordert wel dat zich een mooie dichte mat vormt. Alleen als vervanger van gras te gebruiken als er niet intensief overheen gelopen wordt. Pas Loopkamille eens toe als u een bestrating heeft met veel open plekken en voegen. Bij betreding geeft de plant een specifieke geur af. Loopkamille bloeit niet. Geef ze een zonnige standplaats op een grond die goed waterdoorlatend is. Vooral aan een teveel aan vocht in de winter heeft Loopkamille een hekel.

Staat de Loopkamille die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Chamaemelum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!