Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Loopkamille

Loopkamille is een kruipende plant uit het Middellandse Zee gebied. Het zijn laagblijvende planten die soms als vervanger voor gras gebruikt worden. Maaien is dan niet strikt nodig, maar af en toe terugknippen bevordert wel dat zich een mooie dichte mat vormt. Alleen als vervanger van gras te gebruiken als er niet intensief overheen gelopen wordt. Pas Loopkamille eens toe als u een bestrating heeft met veel open plekken en voegen. Bij betreding geeft de plant een specifieke geur af. Loopkamille bloeit niet. Geef ze een zonnige standplaats op een grond die goed waterdoorlatend is. Vooral aan een teveel aan vocht in de winter heeft Loopkamille een hekel.

Staat de Loopkamille die u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Chamaemelum. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.