Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Cymbopogon

Cymbopogon - Citroengras

Cymbopogon is een geslacht van grassen met weinig sierwaarde, maar die vooral gehouden worden vanwege hun gebruikswaarde. De bladeren geuren naar citroen. De planten worden daarom wel ingezet om insecten te verdrijven, zowel in de biologische tuinbouw als in een pot op het terras. Het blad van Cymbopogon vormt de basis voor Citronella. Ook op culinair gebied is Cymbopogon waardevol. Het blad heeft een citroensmaak en is zowel vers als gedroogd te gebruiken bij vlees- en visgerechten. Ook is er een frisse thee van te trekken. Cymbopogon is een leuke aanvulling in de kruidentuin. De planten zijn niet goed winterhard, maar laten zich prima in een pot binnen overwinteren.
 


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Needseweg 31
7271 AB  Borculo
0545 - 725000

contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram  Pinterest

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!