Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Geel-vingerhoedskruid

Geel vingerhoedskruid

Geel vingerhoedskruid is een rechtopgaande plant die ook na de bloei nog decoratief is in de tuin. Ze zaaien zich soms uit, maar komen vaak niet in dezelfde kleur terug. Deze plant is geschikt voor verwildering. Geel vingerhoedskruid houdt van wat kalk in de grond en wil geen natte voeten in de winter. Geel vingerhoedskruid leeft maar kort. Na de bloei terugknippen stimuleert het aanmaken van nieuwe scheuten. Dat verlengt de levensduur. Probeer deze scheuten eens uit te planten om zodoende nieuwe planten te krijgen.

Staat het Geel vingerhoedskruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Digitalis. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm


Op dit moment zijn er helaas geen planten uit deze groep leverbaar. Waarschijnlijk kunt u een goed alternatief vinden m.b.v. de zoekfunctie aan de linkerkant. Probeert u het anders over een tijdje nog eens.
Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.
 
 
 
CONTACT

KwaliteitsPlanten.nl
Stationsweg 8
7692 AC Mariënberg
0523 - 251 953
06 - 155 32 854
contact@kwaliteitsplanten.nlFacebook   YouTube   Instagram

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!