Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Geel vingerhoedskruid

Geel vingerhoedskruid is een rechtopgaande plant die ook na de bloei nog decoratief is in de tuin. Ze zaaien zich soms uit, maar komen vaak niet in dezelfde kleur terug. Deze plant is geschikt voor verwildering. Geel vingerhoedskruid houdt van wat kalk in de grond en wil geen natte voeten in de winter. Geel vingerhoedskruid leeft maar kort. Na de bloei terugknippen stimuleert het aanmaken van nieuwe scheuten. Dat verlengt de levensduur. Probeer deze scheuten eens uit te planten om zodoende nieuwe planten te krijgen.

Staat het Geel vingerhoedskruid dat u zoekt hier niet onder? Kijk dan eens bij het botanische geslacht Digitalis. Mogelijk vindt u daar een goede vervanger.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.