Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Goudbaardgras

Goudbaardgras is een geslacht van grassen met een prachtige bloeiwijze. De gele meeldraden zijn opvallend groot en hangen fraai naar beneden. Goudbaardgras is een plant van de Noord-Amerikaanse prairie. Zet de plant op een plek in de volle zon op een grond die droog tot normaal vochtig is. Bij een te natte of voedselrijke grond valt Goudbaardgras om en krijgt het blad ook niet de mooie blauwgrijze kleur. Goudbaardgras is erg geliefd bij bloemschikkers. Als buurplanten zijn andere prairieplanten te gebruiken zoals Aster (Aster), Hoge vlambloem (Phlox), Bergamotplant (Monarda), Duizendblad (Achillea) en Vaste zonnebloem (Helianthus).

Goudbaardgras behoort tot het botanische geslacht Sorghastrum.
 

    Vorig scherm
© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.