Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header


Winterperiode 2021 / 2022

Omdat alle tuinwerkzaamheden nu op een lager pitje staan, passen wij ons verzendschema aan.

In de eerste weken van december verzenden wij de planten 1 keer per week. Bestellingen die t/m woensdag ontvangen en betaald zijn, worden in de eerste helft van de daaropvolgende week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen, schuiven een week door.

Voor levering in 2021 kunt u tot uiterlijk woensdag 15 december bestellen. Daarna houden wij een winterstop wat betreft het verzenden, maar u kunt gewoon blijven bestellen. Bestellingen die na woensdag 15 december binnenkomen, worden verzonden vanaf dinsdag 18 januari 2022.

In de tweede helft van januari verzenden wij 1 keer per week. Bestellingen die t/m woensdag ontvangen en betaald zijn, worden in de eerste helft van de daaropvolgende week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen, schuiven een week door.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, of er een dik pak sneeuw ligt, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.
Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht. Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.

Tijdens de winterperiode zijn wij steeds via telefoon en e-mail bereikbaar.

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Open dag op de kwekerij in Borculo,

Omdat wij jullie graag een kijkje willen laten nemen op onze locatie in Borculo organiseren wij een open dag!

Wanneer u ook wilt komen kijken, meld u dan aan via de contact pagina en noteer de volgende datums in uw agenda: