Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   

Zomervakantie 2018

Wij houden vakantie van 25 juli t/m 18 augustus 2018
 

Bestellingen die uiterlijk zondag 22 juli bij ons binnenkomen en zijn betaald, worden nog voor onze vakantie verwerkt. Na 22 juli kunt u ook gewoon bestellen, maar de verwerking van uw order zal na 18 augustus worden gestart. Alle orders worden dan verwerkt in de volgorde zoals ze zijn ontvangen. Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u per e-mail bericht.
 
Mocht u zelf op vakantie zijn in de periode na 18 augustus, dan kunnen wij uw bestelling uiteraard even vasthouden tot u weer terug bent. U kunt dat aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces, of u mailt ons via  contact@kwaliteitsplanten.nl.

Tijdens onze vakantie zal ook het beantwoorden van e-mail op een laag pitje komen te staan.

Plaatst u nu geen bestelling, kom dan over een tijdje eens terug in de webwinkel en geniet van al het moois dat aangeboden wordt. Momenteel wordt er op de kwekerij hard gewerkt om alle voorraden weer aan te vullen. Ook komen er tal van nieuwe interessante soorten bij!

Wij wensen u een fijne vakantie toe !!
 

 

 


© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!