Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zomervakantie 2020

Wij houden vakantie van 22 juli t/m 15 augustus 2020
 
Bestellingen die uiterlijk zondag 19 juli bij ons binnenkomen en zijn betaald, worden nog voor onze vakantie verwerkt. Na 19 juli kunt u ook gewoon bestellen, maar de verwerking van uw order zal na 15 augustus worden gestart. Alle orders worden dan verwerkt in de volgorde zoals ze zijn ontvangen. Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u per e-mail bericht.
 
Mocht u zelf op vakantie zijn in de periode na 15 augustus, dan kunnen wij uw bestelling uiteraard even vasthouden tot u weer terug bent. U kunt dat aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces, of u mailt ons via  contact@kwaliteitsplanten.nl.

Tijdens onze vakantie zal ook het beantwoorden van e-mail op een laag pitje komen te staan.

Plaatst u nu geen bestelling, kom dan over een tijdje eens terug in de webwinkel en geniet van al het moois dat aangeboden wordt. Momenteel wordt er op de kwekerij hard gewerkt om alle voorraden weer aan te vullen. Ook komen er tal van nieuwe interessante soorten bij!

Wij wensen u een fijne vakantie toe !!
 

 

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Open dag op de kwekerij in Borculo,

Omdat wij jullie graag een kijkje willen laten nemen op onze locatie in Borculo organiseren wij een open dag!

Wanneer u ook wilt komen kijken, meld u dan aan via de contact pagina en noteer de volgende datums in uw agenda: