Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Zomervakantie 2023

Wij houden vakantie van 24 juli t/m 14 augustus 2023
 
Bestellingen die uiterlijk zondag 16 juli bij ons binnenkomen en zijn betaald, worden nog voor onze vakantie verwerkt. Na 16 juli kunt u ook gewoon bestellen, maar de verwerking van uw order zal na 15 augustus worden gestart. Alle orders worden dan verwerkt in de volgorde zoals ze zijn ontvangen. Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u per e-mail bericht van ons.
 
Mocht u zelf op vakantie zijn in de periode na 15 augustus, dan kunnen wij uw bestelling uiteraard even vasthouden tot u weer terug bent. U kunt dat aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces, of u mailt ons via  contact@kwaliteitsplanten.nl. Vergeet dan niet uw ordernummer in uw mailtje te vermelden zodat wij snel kunnen zien over welke order het gaat.

Tijdens onze vakantie zal ook het beantwoorden van e-mail minder consequent gebeuren. Wel komt uw e-mail bij ons binnen en zullen wij na onze vakantie zo snel mogelijk reageren. 

Telefonisch zijn wij in de vakantie niet bereikbaar.

Plaatst u nu geen bestelling, kom dan over een tijdje eens terug in de webwinkel en geniet van al het moois dat aangeboden wordt. Momenteel wordt er op de kwekerij hard gewerkt om alle voorraden weer aan te vullen.

Wij wensen u een fijne vakantie toe !!
 

 

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.