Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Zomervakantie 2018

Wij houden vakantie van 25 juli t/m 18 augustus 2018
 
Bestellingen die uiterlijk zondag 22 juli bij ons binnenkomen en zijn betaald, worden nog voor onze vakantie verwerkt. Na 22 juli kunt u ook gewoon bestellen, maar de verwerking van uw order zal na 18 augustus worden gestart. Alle orders worden dan verwerkt in de volgorde zoals ze zijn ontvangen. Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u per e-mail bericht.
 
Mocht u zelf op vakantie zijn in de periode na 18 augustus, dan kunnen wij uw bestelling uiteraard even vasthouden tot u weer terug bent. U kunt dat aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces, of u mailt ons via  contact@kwaliteitsplanten.nl.

Tijdens onze vakantie zal ook het beantwoorden van e-mail op een laag pitje komen te staan.

Plaatst u nu geen bestelling, kom dan over een tijdje eens terug in de webwinkel en geniet van al het moois dat aangeboden wordt. Momenteel wordt er op de kwekerij hard gewerkt om alle voorraden weer aan te vullen. Ook komen er tal van nieuwe interessante soorten bij!

Wij wensen u een fijne vakantie toe !!
 

 

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden nu op een lager pitje staan houden wij ook even een winterstop.

Wij starten dinsdag 29 januari weer met het verzenden van planten. In de tussentijd kunt u wel gewoon bestellen. Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Als het bij onze start zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Tijdens de winterstop blijven wij via telefoon en e-mail bereikbaar.