Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Voorwaarden
 
De webwinkel is met de grootste zorg opgebouwd. U mag ons aanspreken over alles wat er staat. Toch kan er onbedoeld een fout ingeslopen zijn. Dat betreuren wij dan. Mochten er daardoor problemen ontstaan, dan zoeken wij een oplossing die in de lijn van het geheel ligt.
 
Zoals elk bedrijf hebben wij juridisch opgestelde algemene voorwaarden. U vindt ze door hier te klikken.
Deze voorwaarden worden o.a. door de Kamer van Koophandel aanbevolen voor webwinkels. Als het nodig is kunnen u en wij daar op terugvallen.

Maar zover willen we het niet laten komen. Een tevreden klant, die plezier heeft van de planten, er over praat met anderen en onze webwinkel nog eens weer bezoekt is voor ons van grote waarde! Tevreden klanten geven ons de mogelijkheid om KwaliteitPlanten.nl verder uit te bouwen.

Als er problemen zijn, dan doen we onze uiterste best om die op te lossen zonder ons direct achter de algemene voorwaarden te verschuilen. KwaliteitsPlanten.nl heeft een naam hoog te houden!
 
 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 21 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.