Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
   
Billink
 
Billink voert voor ons het proces van 'achteraf betalen' uit. Dit betekent dat u na levering van de planten per e-mail een factuur ontvangt voor betaling aan Billink. De standaard betaaltermijn voor een factuur van Billink is 14 dagen.
Voor het gebruik van Billink rekenen wij €0,99 per order.
Op dit moment kan er alleen in Nederland achteraf betaald worden via Billink.

Als u bij het bestellen aangeeft via Billink te willen betalen, voert Billink een kredietcheck uit. Hier merkt u normaal gesproken niets van; het kost hooguit enkele seconden. Mocht uw verzoek om via Billink te betalen niet goedgekeurd worden, dan kunt u voor een andere betaalmethode kiezen, bijv. iDeal, PayPal, Creditcard of Vooraf overmaken.

Nadat u de order heeft geplaatst, ontvangt u van ons een orderbevestiging en van Billink een e-mail met daarin een uitleg hoe het achteraf betalen verder in zijn werk gaat.

Heeft u vragen over het achteraf betalen via Billink, klik dan hier om naar hun pagina met vragen en antwoorden te gaan. Daar vindt u ook hun contactgegevens. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen.

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!

 
Omdat in deze periode de meeste tuinwerkzaamheden op een laag pitje staan, verzenden wij de planten alleen op dinsdag, uiterlijk woensdag.

Bestellingen die 's zondags voor 18 uur binnen zijn worden dezelfde week verzonden. Bestellingen die later binnenkomen schuiven door naar de volgende week.

Als het zowel 's nachts als overdag vriest, dan stellen wij het verzenden uit totdat het weer het toelaat.

Zodra uw planten zijn verzonden krijgt u daarvan per e-mail bericht.
Vrijwel altijd worden de planten een dag na het verzenden bezorgd. Wilt u liever een andere dag, neem dan contact met ons op en we overleggen wat er mogelijk is.