Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Billink
 
Billink voert voor ons het proces van 'achteraf betalen' uit. Dit betekent dat u na levering van de planten per e-mail een factuur ontvangt voor betaling aan Billink. De standaard betaaltermijn voor een factuur van Billink is 14 dagen.
Voor het gebruik van Billink rekenen wij €0,99 per order.
Op dit moment kan er alleen in Nederland achteraf betaald worden via Billink.

Als u bij het bestellen aangeeft via Billink te willen betalen, voert Billink een kredietcheck uit. Hier merkt u normaal gesproken niets van; het kost hooguit enkele seconden. Mocht uw verzoek om via Billink te betalen niet goedgekeurd worden, dan kunt u voor een andere betaalmethode kiezen, bijv. iDeal, PayPal, Creditcard of Vooraf overmaken.

Nadat u de order heeft geplaatst, ontvangt u van ons een orderbevestiging en van Billink een e-mail met daarin een uitleg hoe het achteraf betalen verder in zijn werk gaat.

Heeft u vragen over het achteraf betalen via Billink, klik dan hier om naar hun pagina met vragen en antwoorden te gaan. Klik hier om de Consument- en Gebruikersvoorwaarden van Billink in te zien.

 

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!


Omdat alle tuinwerkzaamheden op een lager pitje staan, hebben wij ons verzendschema aangepast. Voorlopig verzenden wij de bestellingen1 keer per week.
Allium - Sierui
Alle bestellingen die uiterlijk op woensdag besteld en betaald zijn, worden de dinsdag erop verzonden. 

Zodra uw planten zijn verzonden, ontvangt u een e-mail van ons.

Heeft u vragen over de levertijd, neemt u dan gerust contact met ons op via de e-mail of telefonisch: 0545 725000.