Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Welkom , login of registreer
   
Header
Billink
 
Billink voert voor ons het proces van 'achteraf betalen' uit. Dit betekent dat u na levering van de planten per e-mail een factuur ontvangt voor betaling aan Billink. De standaard betaaltermijn voor een factuur van Billink is 14 dagen.
Voor het gebruik van Billink rekenen wij €0,99 per order.
Op dit moment kan er alleen in Nederland achteraf betaald worden via Billink.

Als u bij het bestellen aangeeft via Billink te willen betalen, voert Billink een kredietcheck uit. Hier merkt u normaal gesproken niets van; het kost hooguit enkele seconden. Mocht uw verzoek om via Billink te betalen niet goedgekeurd worden, dan kunt u voor een andere betaalmethode kiezen, bijv. iDeal, PayPal, Creditcard of Vooraf overmaken.

Nadat u de order heeft geplaatst, ontvangt u van ons een orderbevestiging en van Billink een e-mail met daarin een uitleg hoe het achteraf betalen verder in zijn werk gaat.

Heeft u vragen over het achteraf betalen via Billink, klik dan hier om naar hun pagina met vragen en antwoorden te gaan. Klik hier om de Consument- en Gebruikersvoorwaarden van Billink in te zien.

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

© KwaliteitsPlanten.nl | Verrassend assortiment tuinplanten. Duizenden soorten vaste planten rechtstreeks van de kwekerij!